torsdag 5. november 2009

Om lommemenn og svineinfluensa


Hysteriet går sin seiersgang over det ganske land, jeg var på apoteket i morges for å kjøpe tannbørste - og det var kø utenfor. Kan det ha en sammenheng? Jeg vet ikke. Jeg har selv pådratt meg litt snue, men jeg tror ikke det er game over for min del. I all uvitenhet burde jeg kanskje holde tåta i tilfelle jeg blir rammet, jeg vet jo egentlig ikke hvor ille det er å få svinesyken. Enn så lenge velger jeg å fortsette livet som normalt.

Jeg var innom Prøverøret i går for å teste ut litt nytt materiale, gjorde ikke særlig overraskende en greie på lommemannen. Som fungerte helt greit. Han er jo et brennhett tema i disse dager, og med så mange idiotiske unnskyldninger er det nærmest umulig å ikke harselere med dette patetiske og lett tilbakestående mennesket. Han føler seg stigmatisert i media, stakkar. Det er kanskje fordi du er en pedofil overgriper, det. Du er skadelig for andre, din idiot. Han påstår også at han tok viagra mot migrene. Det er vel omtrent det samme som å ta extasy mot spedalskhet, det gjør ingenting bedre. Og blottingen foran småbarn? Det var for å straffe kona. Selvfølgelig. Det er jo gjerne det menn gjør etter en krangel, oppsøker en barneskole for å nappe laksen foran ungene. Det hadde ingenting med seksuell tenning å gjøre. Og da han ble spurt om hvorfor han sto med erigert penis i dusjen på svømmehallen foran barna forklarer han at han hadde en noe større penis på grunn av astmamedisiner han tok på den tiden. Han poengterer nok en gang at dette ikke hadde noe med tenning å gjøre. Ingenting. Og klipt hull i buksene? Neida. Det måtte det være noen andre som hadde gjort. Alle disse barna, vet du. Som nærmest tok løpefart og stupte nedi bukselommene hans - det var ungene som hadde utvidet dem med fingrene sine. Klart det.

Det rare med denne saken er at jeg nesten ser en syk underholdningsverdi i å lese hva han prøver å komme unna med. Jeg er spent på neste unnvikende svar på beskyldningene mot ham, og håper han blir fotfulgt resten av livet så han ikke skader flere barn.

1 kommentar:

  1. Jeg tok litt lommemann på standupkveld i Sandnes. Vinklet det på hvor dumme advokatene hans er, som med alvor går ut og sier blant annet dette om at han ønsket en halvtime sammen med hvert offer... og at han gjorde det på grunn av at han mistet lappen. Fikk god respons på en spontan setning om at "i Stavanger har de fleste voldtekstmenn lappen" (ref sak i mediene om mange taxivoldtekter i Stavanger). Lommemannen funket IKKE i standup for bare kvinner noen dager senere...

    SvarSlett